

Rnd 10 Budds Creek National

SATURDAY August 17, 2024

5:45pm - 6:00pm

Subject to network schedule changes

SATURDAY AL	ıgust 17, 2024	Subject to network schedule c
	SATURDAY RACE SCHEDULE	
7:00am - 2:00pm	Rider Services / Will Call Opens	
7:15am - 7:30am	Riders Meeting at AMA Semi	
7:30am - 7:45am	Chapel Service at AMA Semi	
8:00am - 8:15am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes	s (1 Lap Free)
8:20am - 8:35am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes	s (1 Lap Free)
8:35am - 8:50am	Track Maintenance	
8:50am - 9:05am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes	s (1 Lap Free)
9:10am - 9:25am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes	s (1 Lap Free)
9:30am - 9:40am	Track Maintenance	
9:40am- 9:45am	250 Class Grp B Start Practice (Off G	Sate) 5 minutes
9:45am - 10:00am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes	
10:05am - 10:10am	250 Class Grp A Start Practice (Off G	
10:10am - 10:25am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes	,
10:30am -10:35am	450 Class Grp A Start Practice (Off G	Sate) 5 minutes
10:35am - 10:50am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes	•
10:55am -11:00am	450 Class Grp B Start Practice (Off G	Sate) 5 minutes
11:00am - 11:15am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes	•
11:15am - 11:45am	Track Maintenance	
11:45am - 11:55am	250 Consolation Race	
12:00pm - 12:10pm	450 Consolation Race	
12:30pm - 1:00pm	OPENING CEREMONIES	
12:41pm	250 First Call	
12:51pm	Begin Loading Gate / Staging Closed	
1:01pm	250 Class Sight Lap / Top 5 Introduct	
1:11pm - 1:45pm	250 Class Moto #1	
1:46pm - 2:00pm	Podium Interviews	
1:40pm	450 First Call	
1:50pm	Begin Loading Gate / Staging Closed	
2:00pm	450 Class Sight Lap / Top 5 Introduct	ion
2:10pm - 2:45	450 Class Moto #1	
2:45pm - 3:00pm	Podium Interviews	
2:45m - 3:14pm	Halftime	
2:52pm	250 First Call	
3:02pm	Begin Loading Gate / Staging Closed	
3:14pm	250 Class Sight Lap	
3:22pm - 4:00pm	250 Class Moto #2	
4:00pm - 4:15pm	250 Winners Circle	
3:52pm	450 First Call	
4:02pm	Begin Loading Gate / Staging Closed	
4:14pm	450 Class Sight Lap	
4:22pm - 5:00pm	450 Class Moto #2	
5:00pm - 5:15pm	450 Winners Circle	
5:30pm - 6:30pm	Media Corral	
5:30pm - 5:45pm	250 Press Conference	
C. 45 C. 00	450 Dunna Camfanana	

450 Press Conference

Version # 1 11:06 AM8/15/2024