

## Rnd 8 Washougal National Weekend Schedule SATURDAY July 20, 2024 Subject to network schedule changes

## SATURDAY RACE SCHEDULE 450 CLASS FIRST

7:00am - 2:00pm Rider Services / Will Call Opens
7:15am - 7:30am Riders Meeting at AMA Semi
7:30am - 7:45am Chapel Service at AMA Semi

8:00am - 8:15am 450 Class Practice Grp B-15 minutes (1 Lap Free) Start off gate

8:20am - 8:35am
8:40am - 8:55am
9:00am - 9:15am
9:20am - 9:45am
450 Class Practice Grp A-15 minutes (1 Lap Free)
250 Class Practice Grp B-15 minutes (1 Lap Free)
Track Maintenance (NO PRACTICE STARTS)

9:45am - 10:00am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed Start Off Gate

10:05am - 10:20am
10:25am - 10:40am
10:45am - 11:00am
250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed

11:05am -11:15am Track Maintenance
11:15am - 11:25am 450 Consolation Race
11:30am -11:40am 250 Consolation Race
11:45am - 12:00pm Track Maintenance

11:35am - 12:00pm OPENING CEREMONIES

11:42am **450 First Call** 

11:52am Begin Loading Gate / Staging Closed 12:02pm 450 Class Sight Lap / Top 5 Introduction 12:12pm -12:50 450 Class Moto #1 LIVE NBC

12112pm 12100 1000 01000 111010 1111

12:50pm - 1:00pm Podium Interviews 12:41pm **250 First Call** 

12:51pm Begin Loading Gate / Staging Closed1:01pm 250 Class Sight Lap / Top 5 Introduction

**1:11pm - 1:50pm 250 Class Moto #1** 1:50pm -2:00pm Podium Interviews

**1:50pm -2:18pm** *Halftime* **1:56pm 450 First Call** 

2:06pm Begin Loading Gate / Staging Closed

2:18pm 450 Class Sight Lap
2:26pm - 3:00pm
3:00pm - 3:10pm 450 Winners Circle
2:55pm 250 First Call

3:05pm Begin Loading Gate / Staging Closed

3:17pm 250 Class Sight Lap 3:25pm - 4:00pm 250 Class Moto #2 4:00pm - 4:10pm 250 Winners Circle

4:30pm - 5:30pm Media Corral

4:30pm - 4:45pm 450 Press Conference 4:45pm - 5:00pm 250 Press Conference

Version # 1 7:24 AM7/19/2024