



## PARTS UNLIMITED UNADILLA NATIONAL

## SATURDAY RACE SCHEDULE

Subject to network schedule changes

## **SATURDAY, AUGUST 13th**

7:00am - 2:00pm Rider Services / Will Call Opens
7:15am - 7:30am Riders Meeting at MX Sports Semi
7:30am - 7:45am Chapel Service at MX Sports Semi
8:00am - 8:15am 250 Class Practice Gro B- 15 minut

8:00am - 8:15am 250 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free) 8:20am - 8:35am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free)

8:35am - 8:50am Track Maintenance

8:50am - 9:05am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free) 450 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free)

9:30am - 9:40am Track Maintenance

9:40am - 9:45am
9:45am - 10:00am
10:05am - 10:10am
10:10am - 10:25am
10:30am - 10:35am
250 Class Grp B Start Practice 5 minutes
250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
450 Class Grp A Start Practice 5 minutes

10:35am - 10:50am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed

10:55am - 11:00am 450 Class Grp B Start Practice 5 minutes 11:00am - 11:15am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed

11:20am - 11:45am Track Maintenance 11:45am - 11:55am 250 Consolation Race 12:00pm - 12:10pm 450 Consolation Race

12:30pm - 1:00pm OPENING CEREMONIES

12:38pm **250 First Call** 

12:48.00pm Begin Loading Gate / Staging Closed 12:58pm 250 Class Sight Lap / top 5 Introduction

 1:10pm - 1:45pm
 250 Class Moto #1

 1:45pm - 2:00pm
 Podium Interviews

 1:38pm
 450 First Call

1:48.00pm Begin Loading Gate / Staging Closed 1:58pm 450 Class Sight Lap / top 5 Introduction

**2:10pm - 2:45pm**2:46 pm - 3:00pm
2:40pm **450 Class Moto #1**Podium Interviews **250 First Call** 

2:50.00pm Begin Loading Gate / Staging Closed

3:00pm 250 Class Sight Lap 3:10pm - 3:45pm 250 Class Moto #2 3:46pm - 4:00pm 250 Winners Circle

3:40pm **450** First Call

3:50pm Begin Loading Gate / Staging Closed

5:15pm - 5:45pm PRESS CONFERENCE Media Center

5:45pm - 6:15pm Media Corral

Version # 2 8:44 AM8/12/2022