

TOYOTA Thunder Valley National | Weekend Schedule

June 10-11, 2022

Subject to network schedule changes	
FRIDAY JUNE 10	
9:00am	Registered Team Parking
9:00am - 5:00pm	Will Call
9:30am	Privateer Parking
2:00pm - 4:00pm	Technical Control
SATURDAY JUNE 11	
7:00am - 2:00pm	Rider Services / Will Call Opens
7:15am - 7:30am	Riders Meeting at MX Sports Semi
7:30am - 7:45am	Chapel Service at MX Sports Semi
8:00am - 8:15am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free)
8:20am - 8:35am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free)
8:35am - 8:50am	Track Maintenance
8:50am - 9:05am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free)
9:10am - 9:25am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free)
9:30am - 9:45am	Track Maintenance
9:45am - 9:50am	450 Class Grp B Start Practice 5 minutes
9:50am - 10:05am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
10:05am - 10:10am	450 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:10am - 10:25am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
10:30am - 10:45am	Track Maintenance
10:45am - 10:50am	250 Class Grp A Start Practice 5 minutes
10:50am - 11:05am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
11:10am - 11:15am	250 Class Grp B Start Practice 5 minutes
11:15am - 11:30am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
11:30am - 11:45am	Track Maintenance
11:45am - 11:55am	450 Consolation Race
12:00pm - 12:10pm	250 Consolation Race
12:30pm - 2:00pm	OPENING CEREMONIES EVENT
2:00pm - 2:10pm	450 Class Sight Lap
2:15pm - 2:50pm	450 Class Moto #1 NBC
2:50pm - 3:00pm	Podium Interviews
3:00pm - 3:10pm	250 Class Sight Lap
3:15pm - 3:50pm	250 Class Moto #1
3:50pm -4:00pm	Podium Interviews
4:00pm - 4:10pm	450 Class Sight Lap
4:15pm - 4:50pm	450 Class Moto #2
4:50pm - 5:00pm	450 Winners Circle
5:00pm - 5:10pm	250 Class Sight Lap
5:15pm - 5:50pm	250 Class Moto #2
5:50pm - 6:00pm	250 Winners Circle

1 3:34 PM6/8/2022