

## Motosport.com Washougal National | Weekend Schedule

JULY 23-24, 2021

Subject to network schedule changes

RIDAY JULY 23	-
00am	Registered Team Parking
00am - 5:00pm	Will Call
30am	Privateer Parking
00pm - 4:00pm	Technical Control
ATURDAY JULY 24	
00am - 2:00pm	Rider Services / Will Call Opens
30am - 7:45am	Chapel Service at MX Sports Semi
00am - 8:15am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
20am - 8:35am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
35am - 8:50am	Track Maintenance
50am - 9:05am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
10am - 9:25am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
30am - 9:45am	Track Maintenance
45am - 9:50am	250 Class Grp B Start Practice 5 minutes
50am - 10:05am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
):10am - 10:15am	250 Class Grp A Start Practice 5 minutes
):15am - 10:30am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
):30am - 10:45am	Track Maintenance
):45am - 10:50am	450 Class Grp A Start Practice 5 minutes
):50am - 11:05am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
1:10am - 11:15am	450 Class Grp B Start Practice 5 minutes
1:15am- 11:30am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
1:30am - 11:45am	Track Maintenance
1:45am - 11:55am	250 Consolation Race
2:00pm - 12:10pm	450 Consolation Race
2:30pm - 1:00pm	OPENING CEREMONIES
00pm - 1:10pm	250 Class Sight Lap
15pm - 1:50pm	250 Class Moto #1
50pm - 2:00pm	Podium Interviews
00pm - 2:10pm	450 Class Sight Lap
15pm - 2:50pm	450 Class Moto #1
50pm -3:00pm	Podium Interviews
00pm - 3:10pm	250 Class Sight Lap
15pm - 3:50pm	250 Class Moto #2
50pm - 4:00pm	250 Winners Circle
00pm - 4:10pm	
	450 Class Sight Lap
15pm - 4:50pm	450 Class Sight Lap 450 Class Moto #2