

Spring Creek National | Weekend Schedule

July 21-22, 2017

Subject to network schedule changes

FRIDAY, JULY 21

9:00am Semi Truck Parking, Paddock Open

9:00am - 5:00pm Will Call

9:30am Privateer Parking

1:00pm - 2:00pm Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class

2:00pm - 5:00pm Tech Inspection for Remaining Riders

SATURDAY, JULY 22

Will Call

7:30am Mandatory Riders Meeting

7:45am Chapel Service

8:15am - 8:30am 250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed 8:35am - 8:50am 250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed

8:50am - 9:00am Track Maintenance

9:00am - 9:15am 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed 9:20am - 9:35am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed

9:35am - 9:50am Track Maintenance

9:45am - 9:50am250 Class Grp B Start Practice 5 minutes9:50am - 10:05am250 Class Practice Grp B- 15 minutes -Timed10:05am - 10:10am250 Class Grp A Start Practice 5 minutes10:10am - 10:25am250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed

10:30am - 10:45am Track Maintenance

10:40am - 10:45am450 Class Grp A Start Practice 5 minutes10:45am - 11:00am450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed11:00am - 11:05am450 Class Grp B Start Practice 5 minutes11:05am - 11:20am450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed

 11:20am - 11:35am
 Track Maintenance

 11:35pm - 11:45pm
 250 Consolation Race

 11:50pm - 12:00pm
 450 Consolation Race

 12:05pm - 12:45pm
 Track Maintenance

12:35pm - 1:00pm OPENING CEREMONIES

1:00pm - 1:12pm 250 Class Sight Lap 1:12pm - 1:47pm 250 Class Moto #1 1:47pm - 2:00pm Podium Interviews 2:00pm - 2:10pm 450 Class Sight Lap 2:12pm - 2:47pm 450 Class Moto #1 2:47pm - 3:00pm Podium Interviews 3:00pm - 3:10pm 250 Class Sight Lap 3:10pm - 3:45pm 250 Class Moto #2 3:45pm - 4:00pm 250 Winners Circle 4:03pm -4:13pm 450 Class Sight Lap 4:13pm - 4:48pm 450 Class Moto #2 4:48pm - 5:00pm 450 Winners Circle

Press Conference

5:00pm - 5:30pm