

RedBud National | Weekend Schedule

July 1-2, 2016

Subject to network schedule changes

| FRIDAY, JULY 1 | |
|--|--|
| 9:00am | Semi Truck Parking, Paddock Open |
| | Will Call |
| 9:00am - 5:00pm | |
| 9:30am | Privateer Parking |
| 2:00pm - 3:00pm | Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class |
| 3:00pm - 5:00pm | Tech Inspection for Remaining Riders |
| SATURDAY, JULY 2 7:00am - 2:00pm | Will Call |
| 7:45am | Mandatory Riders Meeting |
| 8:00am | Chapel Service |
| 8:30am - 8:45am | 250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed |
| 8:50am - 9:05am | 250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed |
| 9:05am - 9:15am | Track Maintenance |
| 9:15am - 9:30am | 450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed |
| 9:35am - 9:50am | 450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed |
| 9:55am - 10:05am | Track Maintenance |
| 10:05am - 10:20am | 250 Class Practice Grp B- 15 minutes -Timed |
| 10:25am - 10:40am | 250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed |
| 10:40am - 10:50am | Track Maintenance |
| 10:50am - 11:05am | 450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed |
| 11:10am - 11:25am | 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed |
| 11:25am - 11:35am | Track Maintenance |
| 11:35am - 11:50am | 250 Consolation Race |
| 11:50pm - 12:05pm | 450 Consolation Race |
| 12:05pm - 12:45pm | Intermission/Track Maintenance |
| 12:25pm - 1:00pm | OPENING CEREMONIES |
| 1:00pm - 1:10pm | 250 Class Site Lap |
| 1:10pm - 1:45pm | 250 Class Moto #1 |
| 1:45pm - 2:00pm | Podium Interviews |
| 2:00pm -2:10pm | 450 Class Site Lap |
| 2:10pm -2:45pm | 450 Class Moto #1 |
| 2:45pm - 3:00pm | Podium Interviews |
| 3:00pm - 3:10pm | 250 Class Site Lap |
| 3:10pm - 3:45pm | 250 Class Moto #2 |
| 3:45pm - 4:00pm | 250 Winners Circle |
| 4:00pm - 4:10pm | 450 Class Site Lap |
| 4:10pm - 4:45pm | 450 Class Moto #2 |
| 4:45pm - 5:00pm | 450 Winners Circle |
| 5:00pm - 5:30pm | Press Conference |