

Ironman National | Weekend Schedule

AUGUST 15-16, 2014 Subject to network schedule changes

FRIDAY, AUGUST 15

FRIDAY, AUGUST 15	
9:00am	Semi Truck Parking, Paddock Open
9:00am - 5:00pm	Will Call
9:30am	Privateer Parking
1:00pm - 2:00pm	Tech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class
2:00pm - 5:00pm	Tech Inspection for Remaining Riders
SATURDAY, AUGUST 16	
7:00am - 2:00pm	Will Call
7:45am	Mandatory Riders Meeting
8:00am	Chapel Service
8:30am - 8:45am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:50am - 9:05am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:05am - 9:15am	Track Maintenance
9:15am - 9:30am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:35am - 9:50am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:55am - 10:05am	Track Maintenance
10:05am - 10:20am	450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
10:25am - 10:40am	450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
10:40am - 10:50am	Track Maintenance
10:50am - 11:05am	250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed
11:10am - 11:25am	250 Class Practice Grp B- 15 minutes -Timed
11:25am - 11:35am	Track Maintenance
11:35am - 11:50am	450 Consolation Race
11:50pm - 12:05pm	250 Consolation Race
12:05pm - 12:45pm	Intermission/Track Maintenance
12:25pm - 12:50pm	OPENING CEREMONIES
1:02pm - 1:10pm	450 Class Sight Lap
1:14pm - 1:49pm	450 Class Moto #1
1:49pm - 1:59pm	Podium Interviews
2:00pm - 2:08pm	250 Class Sight Lap
2:12pm - 2:47pm	250 Class Moto #1
2:47pm - 2:59pm	Podium Interviews
3:04pm - 3:14pm	450 Class Sight Lap
3:14pm - 3:49pm	450 Class Moto #2
3:47pm - 3:59pm	450 Winners Circle
4:01pm - 4:11pm	250 Class Sight Lap
4:11pm - 4:4pm	250 Class Moto #2